5.4.08

Èxit d'inscripció a la jornada "Tercer Sector: ser estratègics en la creació de valor per a la societat"

Si algú podia pensar que les entitats no lucratives estan per altres temes i que el Quadre de Comandament Integral s'escapava del seu interès, pensem que aniria errat, sobretot veient l'èxit d'inscripcions de la jornada que hem organitzat junt amb tres grans ONL. En només 24 hores després de fer pública la convocatòria s'havien apuntat més d'un centenar de persones, la majoria amb funcions directives dins de les seves organitzacions.

És una bona notícia. Fa anys que valorem el Quadre de Comandament Integral com una eina vàlida per a les entitats socials i les no lucratives en general, com per a qualsevol organització privada o pública. Darrerament hem pogut acompanyar diverses organitzacions (també de no lucratives) en aquest pas cap a la gestió de la seva estratègica. Actualment ens hi valem com una de les millors maneres per a una ONL d'integrar en una dimensió central els aspectes de la seva responsabilitat social.

No solament als Estats Units d'Amèrica sinó que a tot el món (i a llatinoamèrica molt significativament) les ONL han anat incorporant aquesta o altres eines similars. Curiosament a casa nostra no ha estat així. Poques són les ONL que en disposen, fet que ens hauria de fer pensar quines raons ens hi han portat i sobretot quines conseqüències té. Esperem que aquest acte, per l'oportunitat que ens dóna de transmetre-ho a tot el sector, permeti alterar aquesta realitat. --> Teniu interès en gestionar la vostra estratègia? Coneixeu el QCI per a entitats sense ànim de lucre? Voleu parlar-ne?

Escrits anteriors sobre la jornada:
Newsletter abril: Tercer sector i Estratègia
ONL i estratègia (presentació)
Com desenvolupar un model de gestió estratègica amb Quadre de Comandament Integral adequat al tercer sector (programa)
Llibre sobre tercer sector i quadre de comandament integral (publicació)

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS