5.9.12

Associació d'Antics Alumnes de l'IDEC - after work d'alumni

Sóc soci de l'Associació d'Antics Alumnes de l'IDEC (Universitat Pompeu Fabra). Per tancar el curs, abans de marxar de vacances va tenir lloc la segona edició de l'after work d'alumni. En aquesta ocasió va tenir lloc a la terrassa de l'Hotel Claris de Barcelona, amb una divertida dinàmica de networking, on els assistents vam intercanviar targetes professionals mentre preníem un còctel.
Aprofitaré per indicar que el màster que vaig cursar en la seva tercera edició, el Màster Universitari en Polítiques Públiques i Socials de l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra - Johns Hopkins ha aconseguit el tercer lloc en la categoria Ciències Polítiques i de l'Administració en la novena edició del rànquing del diari “El Mundo” 2011-2012. Fundat el 1994, el programa s'ha convertit en una referència de prestigi a Europa. Aquest Màster Universitari en Polítiques Públiques i Socials forma professionals capaços de dissenyar, gestionar, administrar, planificar i avaluar polítiques públiques per millorar la qualitat de vida i el benestar social de la població. Aquests professionals actuen a través d'agències, programes i institucions de l'estat del benestar, així com a través de qualsevol altre autoritat social, pública o privada.

Notícia pròpia relacionada: Sessió d'RSE a UPF: Postgrau Animació Sociocultural i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes Ahir vaig tenir sessió d'RSE a l'IDEC de la UPF. Tres hores de reflexió dins el Programa de postgrau d'Animació Sociocultural i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes

Notícia relacionada: La UPF, 17a millor universitat del món entre les de menys de 50 anys. La UPF ocupa la 17a posició del rànquing THE 100 Under 50, un llistat de les cent primeres universitats de tot el món de menys de 50 anys d'antiguitat publicat per primera vegada pel Times Higher Education (THE), un dels rànquings universitaris de més prestigi i de més influència del món. El rànquing THE 100 Under 50 aplega universitats d'una gran diversitat de països (30 en total) i vol reconèixer les institucions joves amb un potencial creixent. Si segmentem geogràficament, la posició de la UPF és la 9a. en l'àmbit europeu i la 1a de l'Estat Espanyol. La UPF va ocupar la 186a posició general i la 77a a escala europea de l'edició del THE de 2011, que cada tardor publica el World University Rankings amb les 400 millors universitats de tot el món.