22.9.12

21a edició dels Premis de la Fundació Cercle d'Economia

DARRERES QUATRE SETMANES PER A PARTICIPAR EN LA VINT-I-UNENA EDICIÓ DELS PREMIS

El guardó degà del patrocini i el mecenatge empresarial a Espanya reconeixerà aquest any les iniciatives més meritòries en àmbits com la creació d'ocupació, el patrimoni cultural, el voluntariat corporatiu, la inclusió social o la divulgació científica.

BARCELONA, 19 DE SETEMBRE DE 2012.- El proper dia 15 d'octubre finalitzarà el termini de la presentació de candidatures pels Premis Fundació Cercle d’Economia al Patrocini i Mecenatge Empresarial 2012.

Les empreses, fundacions o obres socials que vulguin optar a algun dels guardons en les cinc categories disposen encara de quatre setmanes per postular a les seves iniciatives de mecenatge, patrocini o RSC en els àmbits de la inclusió social, la divulgació científica, la promoció del patrimoni cultural, el foment de l'esperit emprenedor i el voluntariat corporatiu.

Aquesta edició incorporem una nova categoria de Ciència en Acció amb la col·laboració de l’Associació Ciència en Acció. Aquesta associació és responsable del Programa homònim nascut l’any 2000 amb arrels europees i d’abast iberoamericà. Amb el suport d’entitats rellevants del món de la investigació, propicia una aproximació efectiva entre ciència i societat mitjançant el reconeixement i la difusió de les activitats realitzades en l’àmbit de l’educació, els mitjans de comunicació, les empreses i altres agents implicats.

Els Premis de la Fundació Cercle d'Economia arriben, aquest any, a la seva vint-i-unena edició i compten novament amb el suport de Banc Sabadell.

Sota la presidència de Pere Vicens i Rahola, el Jurat de l'edició 2012 dels Premis Fundació Cercle d'Economia al Patrocini i Mecenatge Empresarial estarà integrat per representants i socis del Cercle d'Economia i per personalitats destacades de la societat civil.

Les bases i els impresos de candidatura poden consultar-se i descarregar-se des de la pàgina web del Cercle d'Economia (www.circuloeconomia.com), recollir-se en mà a la seu de la Fundació Cercle d'Economia (c/ Provença 298, 08008 - Barcelona), o demanar-se per correu electrònic a l'adreça: premiopatrocinio@circuloeconomia.com.


Per a més informació
Pedro Ralda | Secretari dels  Premis | T. 93.552.58.08 | M. 629 209 428 |premiopatrocinio@circuloeconomia.com | www.circuloeconomia.com