6.9.12

WTTC obre la convocatòria per als premis Tourism for Tomorrow

WTTC, el Consell Mundial de Viatges i Turisme, acaba de convidar les empreses del sector, organitzacions i destinacions mundials a postular als prestigiosos premis de Tourism for Tomorrow, que reconeixen cada any el lideratge mundial en les bones pràctiques del turisme sostenible.

Exprés. Redacció TR · 2012.09.05
Aquests premis s'han convertit ja en un dels més alts guardons en la indústria global de viatges i turisme en què els postulants han de demostrar la manera com participen activament en els avenços del turisme sostenible, 'incloent la maximització dels beneficis socials i econòmics per a la població local, la reducció dels impactes negatius al medi ambient i el suport a la protecció del patrimoni cultural i natural en les destinacions en què operen '.
 
Els candidats poden postular en una de les quatre categories següents: Indústria del Turisme Global, Conservació, Beneficis Comunitaris i Administració de destinació.
 
Les inscripcions s'han de fer en una web específica i sempre abans del dia 26 de novembre de 2012.
Referent a això, David Scowsill, president i CEO de WTTC, ha assenyalat que "la indústria dels viatges i turisme tenen un immens poder d'influència i tenen el potencial de crear consciència i iniciar accions en l'agenda de sostenibilitat entre consumidors, empresaris i governs. En el seu novè any sota l'administració de la WTTC, els premis Tourism for Tomorrow estan reconeixent les principals pràctiques de turisme sostenible al voltant del món. Aquests són exemples excepcionals, aconseguint noves altures en l'avanç del turisme sostenible al món '.
 
Finalistes i guanyadors rebran vols i allotjaments de cortesia i seran reconeguts en una cerimònia de premis que es farà a Abu Dhabi, als Emirats Àrabs Units, el dia 9 d'abril de 2013, acte al qual assistiran els líders de la indústria dels viatges i turisme, representants de governs i membres de la premsa internacional.