25.4.12

S'ha realitzat la Jornada d'RSO a Girona


Després de les jornades sobre RSO a Barcelona, Lleida i Tarragona organitzades per la Federació Catalana de Voluntariat Social, avui 25-04-12 ha tingut lloc la quarta a Girona.

La jornada, que porta per títol ESCENARI 2013: Canviem o ens canvien?, ha estat impartida per Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, i Enric Madrigal, director d’Entre 2 Mons (E2M). L’objectiu de la formació és donar eines a les entitats socials i de voluntariat per iniciar o millorar el contacte amb el món de l’empresa privada per tal de dur a terme projectes de manera conjunta.  

Igual que les sessions anteriors, la convocatòria ha tingut un gran èxit d'assistència, i ha permès que representants de les entitats federades de les comarques gironines hagin pogut estar tot el matí, de 10 a 14h aprenent sobre la responsabilitat social de les pròpies organitzacions, sobre com dialogar amb les empreses, i reflexionant en definitiva sobre com gestionar el canvi en un context com l'actual.

La sessió ha tingut lloc a la Cambra de Comerç de Girona, en el marc d'un col·laboració amb el Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya.