20.4.12

El Barça presenta el projecte FutbolNet

Els presidents Mas i Rosell expliquen un programa per fomentar el futbol i els seus valors entre els nens catalans
Divendres, 20 de abril del 2012
EL PERIÓDICO / BARCELONA El president del Barça Sandro Rosell ha presentat aquest divendres al Palau de la Generalitat, amb el president Artur Mas, el projecte FutbolNet, un programa amb què es pretén fomentar valors positius entre els més joves a través del futbol. Rosell ha explicat que el projecte, que es portarà a terme en 20 localitats de tot Catalunya i arribarà a uns 4.000 joves, els fa "molta il·lusió" perquè com es va veure a la prova pilot a Salt "ha funcionat", segons les seves pròpies paraules.
Es tracta d'un programa en què nens i nenes amb risc d'exclusió social o problemes d'integració participen en partits de futbol en què s'incideix en el diàleg i la bona convivència. "Volem que els 4.000 nois tinguin els valors que a la Masia tractem d'implementar a tot  el món", ha explicat Rosell en la presentació de FutbolNet. En un acte en què no s'han permès les preguntes dels periodistes ni hi ha hagut declaracions posteriors, el president del Barça, a un dia del clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou, no ha entrat en el terreny esportiu.

Per la seva part, el president de la Generalitat ha agraït la sensació de "pinya de país" per portar a terme aquest tipus d'iniciatives i ha assegurat que s'anirà estenent per tot Catalunya. "Aquest programa no pretén buscar jugadors excel·lents, però és excel·lent per la seva finalitat, pels seus objectius, que em semblen molt lloables i necessaris en el moment en què estem", ha declarat Mas. [llegir sencer al Periódico]