6.4.12

La Marató per la pobresa se celebrarà el 27 de maig

Aquesta edició de La Marató de TV3 serà especial, ja que els diners que es recullin es destinaran a projectes que gestionen entitats sense ànim de lucre.

El 27 de maig és la data escollida per celebrar La Marató per la pobresa, l’edició especial de La Marató de TV3. La diferència és que els diners recaptats es destinaran a projectes centrats en l’assistència, l’habitatge, la inserció sòciolaboral i la infància que duen a terme diferents entitats del tercer sector.

Amb l'objectiu de vetllar per la rigorositat i transparència, La Fundació La Marató de TV3 s'ha dotat d'una Comissió Assessora Social que s'encarregarà del procés d'avaluació dels projectes socials que es finançaran amb els diners recaptats. Molt aviat estaran disponibles les bases per tal que les entitats puguin presentar els seus projectes.

L'objectiu de La Marató per la pobresa, que tindrà el lema "Que ningú es quedi fora de joc", és mostrar a tota la societat catalana la feina que duen a terme les entitats socials i aconseguir recursos per desenvolupar projectes per als col·lectius més desafavorits.


Fes de voluntari!

Els voluntaris tindran, com sempre, un paper destacat a La Marató. Les inscripcions per participar com a voluntaris ja estan obertes i es podran fer fins el 19 d’abril. El formulari permet escollir la tasca, el torn i l’horari preferits, així com les dates i els llocs de formació dels voluntaris.

Inscriu-te!
En aquesta edició hi haurà una única seu, situada al pavelló 2 de la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc.


Participació de les entitats
Les entitats també poden participar a La Marató: registrant els seus propis voluntaris o bé organitzant activitats per sensibilitzar i recaptar fons. Per fer difusió de les activitats s'ha posat a l'abast de les entitats aquest formulari.


Posa't al dia!
La Marató per la pobresa compta amb un bloc per tal de donar a conèixer com s'està gestant el programa i totes les novetats d'aquesta iniciativa que vol "ajudar els que ajuden".
També es pot estar informat a través de Twitter seguint l'etiqueta #maratopobresa.

Més informació: