11.10.06

Les empreses poden col·laborar amb el Banc dels Aliments

Amb motiu del proper Dia Mundial de l'Alimentació (16 d'octubre) i en suport a la tasca que fa el Banc dels Aliments de Barcelona volem transmetre aquesta informació invitant les empreses a col·laborar-hi.

L'alimentació de manera adequada i suficient és un dret fonamental bàsic, previst en la Declaració Universal de Drets Humans, però a la nostra societat hi ha milers de persones que encara pateixen els efectes de la fam i la pobresa. Aprofitant la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació, i amb la finalitat de lluitar per a que tots tinguin una alimentació adequada i sensibilitzar la població per al tema, el Banc dels Aliments de Barcelona promou la campanya Tothom té dret a una alimentació adequada i suficient.

Per al llançament de la campanya, el Banc dels Aliments i els Mercats de Barcelona va signar un conveni de col·laboració mútua en la lluita contra la fam i la pobresa, per tal que els mercats de Barcelona donin al Banc dels Aliments els seus excedents alimentaris.

El repte solidari va destinat a les empreses del sector agroalimentari, animant-les a contribuir amb aportacions extraordinàries d'aliments. Les empreses d'altres sectors també poden participar de la jornada solidaria a les empreses tractant-se de la recollida d'aliments de primera necessitat entre els seus empleats.

Per a més informació: 93 346 44 04 matins i http://www.bancdelsaliments.org/