12.10.06

Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics

El proper 24 de novembre s'inicia la 2 edició del Diploma de Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics organitzat per la Fundació Universitat de Girona (UdG) i l'organització GREC (Grup de Recerca i Estudis dels Conflictes). Des d'avui mateix fins a quinze dies abans de la data esmentada podeu consultar el programa i matricular-vos.

Aquest és el primer i únic postgrau a Catalunya dedicat exclusivament a l'abordatge, l'anàlisi, la gestió i la Resolució del conflicte públic i a partir de les formules i els instruments de la mediació comunitaria i la Gestió Alternativa o positiva de Conflictes. Aquest postgrau parteix de la necessitat i idoneïtat d?oferir coneixement teoric i pràctic sobre la conflictivitat pública i la seva gestió, tot aprofitant la pràctica i les experiències posades en marxa a diferents ajuntaments en els darrers anys, les recerques desenvolupades per l'equip d'investigadors del Grup de Recerca i Estudis dels Conflictes (GREC) i els distints estudis a nivell europeu.

El postgrau compta amb un ventall de docents de diferents disciplines, referents dels respectius sectors i dedicats professionalment a les qüestions que es tractaran i es treballaran en el postgrau.

Fruit de l'exit de la 1a edició (2005-2006) i de les valoracions obtingudes, la 2a edició del postgrau (novembre 2006-maig 2007) compta amb les col·laboracions de la Direcció General de Participació Ciutadana del Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, de l?Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), de l'Ajuntament de Girona, del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i de les organitzacions Responsabilitat Global i Fundació Iwith.org.

Podeu accedir a l'article de Xavier Pastor al Punt Diari "Són les causes i no els símptomes"
Més informació newsletter
A més, també podeu donar-vos d'alta al seu newsletter