29.11.07

Es defensa l'RSE com una estratègia de desenvolupament local, en la presentació de l'informe de conjuntura de Barberà del Vallès

Aquest dijous 29 de novembre ha tingut lloc la presentació de l’Informe de conjuntura socioeconòmica 2006 de Barberà del Vallès.

La presentació de l'informe ha anat a càrrec de Xavier Garcés, Regidor de Promoció Econòmica, que ha destacat diferents dades socioeconòmiques i ha posat un especial èmfasi en les de caràcter educatiu.

Per a cloure l’acte, que ha estat presidit per l'alcaldessa Ana del Frago, s'ha comptat amb la presència del promotor de Responsabilitat Global Josep Maria Canyelles, que ha parlat de “La Responsabilitat Social Corporativa com a estratègia de desenvolupament local”.

Canyelles ha narrat com l'RSE és un enfocament de gestió vàlid per a tota mena d'empreses més enllà de la seva dimensió, i ha acabat defensat la necessitat de desenvolupar Territoris Socialment Responsables en els quals, com a punt de partida tots els sectors assumeixin la gestió de la seva pròpia responsabilitat davant la societat.

Podeu consultar els informes de conjuntura publicats fins el moment: Informes conjuntura
Vegeu notícia al web municipal i a la Fundació Barberà Promoció

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS