19.11.07

Jornada RSE Ressort

Jornada RSE Ressort: Gestió de la diversitat, Pla d'igualtat i mesures de conciliació i Transparència i Comunicació

La responsabilitat social de les empreses aporta a les PIMES beneficis en reputació, legitimitat i rendibilitat sostenible a llarg termini en la seva relació amb les parts interessades: empleats, clients, empreses i entitats proveïdores, administracions i societat.

Fins ara, l'RSE ha estat tractada principalment per algunes grans empreses, però les PIMES, que són el gruix del teixit productiu al territori, no poden quedar-se'n al marge.

L'administració pública i les patronals hi juguen un paper fonamental com a promotores de la responsabilitat social, tot difonent-ne experiències, reconeixent les bones pràctiques, atorgant incentius, fomentant la transparència, valorant les empreses responsables en la compra pública i donant exemple en la seva gestió interna.

FEPIME, CECOT i Foment de Terrassa, SA. us conviden a la presentació de la Guia per a la Gestió de la Diversitat, Guia per l'elaboració d'un Pla d'Igualtat i Conciliació, i Guia per la Transparència i Comunicació, les quals es lliuraran a l'acreditació de la jornada.

Més informació: díptic jornada

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS

2 comentaris:

Cris Pérez ha dit...

Podeu posar algun enllaç del lloc i la data d'aquest esdeveniment?

Gràcies,

Josep Maria Canyelles ha dit...

fet: http://www.projecteressort.net/docs/diptic(1).pdf

gràcies!