8.11.07

HP va apostant per la sostenibilitat

HP ha anunciat que la seva presència a SIMO es produirà en un espai de 700 metres quadrats construït amb materials reciclats i reciclables al 95%. A més, a l’àrea d’Innovació Verda intentarà reflectir el compromís amb el medi, amb solucions com una impressora fabricada amb plàstic biodegradable derivat del blat de moro; escàners fabricats amb cartutxos i ampolles reciclades; una calculadora de la petjada de carboni que permet valorar l’impacte que l’usuari dejxa a la natura, i un PC totalment ecològic.

És fonamental que les empreses de tecnologia informàtica optin clarament per aquesta línia, i aportin solucions innovadores i I+D socialment responsable. Si a més, en fan un element d'identitat, i miren de comunicar-ho amb les formes, la presència en un estand encara millor per tal de poder donar un caire pedagògic al seu compromís.

El que ningú ha dit és que ja era hora que HP reduís el volum de l'emboltori dels seus cartutxos de tinta per a impressora, ja que l'enorme espai buit comportava tones de cartró inútil i un espai superior per al trasport i emmagatzematge. No s'entenia que fos així. A la foto es pot apreciar l'espai buit que només servia per a augmentar el volum de l'envoltori.

De vegades, la imatge de responsabilitat que el consumidor pot tenir d'una empresa ve molt marcada per aquestes pràctiques absurdes però que són les més percebudes en el dia a dia per part dels usuaris.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS