8.3.18

S'estrena la websèrie RSE.Pime.Coop, el resultat audiovisual de la participació de creaRSA.coop al programa RSE.PIME de Respon.cat @crearsa @respon_cat

  • Ens sumem a divulgar aquesta campanya de creaRSA basada en la seva participació en el programa RSE.PIME de Respon.cat.
RSE.Pime és un programa pràctic d'implantació de la Responsabilitat Social Empresarial a les pimes catalanes, organitzat per Respon.cat amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Catalunya. RSE.Pime serveix perquè les empreses i entitats participants acabin disposant d'un pla d'acció de RSE que hagi estat elaborat per elles mateixes: respon.cat/rsepime/

RSE.Pime.Coop, llavors, és el resultat audiovisual de la participació creaRSA.coop en aquest programa.

És a dir que, creaRSA, en procés de transformació en cooperativa, participa al programa RSE.Pime amb l'objectiu d'aconseguir un Pla d'acció d'RSE previ que pugui ser integrat en l'ADN (estatuts, règim intern, etc) de la nova cooperativa.

Per tant, RSE.Pime.Coop, d'acord amb les sessions del programa, serà una webserie estructurada en capítols de 5 minuts aprox. de durada cadascun, realitzada conjuntament amb Respon.cat i Aved Produccions.

I un dels seus objectius principals és servir d'inspiració i material de referència per a totes aquelles empreses i / o iniciatives cooperatius que vulguin integrar polítiques i accions d'RSE a les seves estructures de govern i dinàmiques de funcionament.

Equip tècnic:
Producció: Chus López i Osvaldo Riccardi
Càmeres: Adrià Carreras, Carlos Hidalgo i Iban Granero del Rio
So directe: Osvaldo Riccardi
Guió: Osvaldo Riccardi, María Aponte i Paula Ginard
Muntatge: María Aponte i Paula Guinard
Postproducció: Adrià Carreras i Iban Granero del Rio

Recorda que estem en campanya de crowdfunding, ajudeu-nos a seguir fent RSA: ca.goteo.org/project/crearsa-coop

RSE.PIME.COOP / CAPÍTOL 1 / EL SENTIT DE L'RSE