4.6.13

He pogut comprar l'entrada in extremis!!Quan ahir vaig escriure en aquest blog una reflexió titulada "Camp Nou 1985: jo hi vaig ser. Camp Nou 2013: jo hi seré"... pot em pensava que hauria de patir tant per fer realitat la meva afirmació. Passada la una de la matinada he pogut comprar-les! Però ja veieu la captura de pantalla: entraràs al web en 5 hores i 51 minuts... glups!

Ha estat tanta la gent que ha volgut comprar les entrades per al Concert per la Llibertat que en unes poques hores s'han esgotat les entrades a la venda per internet. Tot un símptoma de les ganes que es respiren en l'ambient: necessitem democràcia de debò, necessitem llibertat, necessitem que ens deixin ser, que ens deixin existir.


2 comentaris:

Miquel Strubell ha dit...

Preveig unas baralla a la família: De les 16 entrades que havíem intentat de comprar, només n'he aconseguides 9. Caldrà una bona dosi de responsabilitat familiar social per no barallar-nos!

Josep Maria Canyelles ha dit...

Hahaha!! Deunidó quin èxit! Després d'escriure que en aquest concert jo també hi seria.... em vaig témer que quedaria com un bocamoll!