17.6.13

RTD7 Responsible Tourism in Destinations (Barcelona - Catalonia)

La 7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions tindrà lloc aquest any a Barcelona-Catalunya.

Catalunya va tenir 26 milions de visitants el 2011, el turisme de Barcelona ha crescut ràpidament des que va ser seu dels Jocs Olímpics de 1992 i  han fet un gran esforç per gestionar responsablement els més de 7 milions de visitants que la ciutat acull cada any.

La conferència serà co-presidida pel Sr. Jordi Ficapal, Director de l’Observatori de Turisme Responsable, TSI-Turisme Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), i el professor Harold Goodwin, ICRETH, Leeds Metropolitan University.

Benvinguda de part Harold Goodwin (en Anglès)


Benvinguda de part  Jordi Ficapal (en Català)


Dimarts 1 d’octubre de 2013: Jornada Acadèmica. Aquest dia està principalment dirigit  al col·lectiu acadèmic i es desenvoluparà com una conferència acadèmica amb ponències i seminari-debats 

Dimecres 2 d’octubre de 2013:   Visita de camp a L’Estartit i Torroella de Montgrí

Esdeveniment principal

Dijous 3 d’octubre de 2013: Primer dia de la conferència per la indústria 

Divendres 4 d’octubre de 2013: Segon dia de la conferència per la indústria

Ponents principals confirmats:
Els temes de la conferència són:
  • La gestió de la responsabilitat pels impactes ambientals del turisme. Presidit per: Dra. Susanne BeckenGriffith University (Australia)
  • El rol dels governs en la planificació i gestió de les destinacions. Presidit per: Sra. Heidi van de WattCape Town (South Africa)
  • El sentit de lloc, la responsabilitat i l’experiència dels visitants. Presidit per: Dr Venu V., Joint Secretary Ministry of Culture Delhi (India)
  • L’ampliació de la participació social en el turisme: l’accés per a tothom. Presidit per: Sr. Adama BahAssociation of Small Scale Enterprises in Tourism-ASSET , The Gambia.
  • La gestió del turisme de creuers al Mediterrani
Sponsored by:
logoesquerraMarca_Catalunya
image002Aj_patrocini_color_fonsclar_e
logo Turisme Sant Ignasi
  • Diputació de Girona
  • Diputació de Tarragona
  • Diputació de Lleida
 
Save the date for this year’s Responsible Tourism in Destinations, Barcelona-Catalunya, October 1st to 4th. Prof. Harold Goodwin will co-chair. For more information go to the rtd7.org website.