1.6.13

Constitució de la Sectorial d'Economia Social i Tercer Sector de l'ANC

Properament ens incorporarem al procés de constitució de la nova Sectorial d'Economia Social i Tercer Sector de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana). La Sectorial ha començat a caminar a partir d'un nucli inicial de persones procedents del món de l'Economia Social, del Tercer Sector i de la Cooperació, i durant aquest mes de juny s'obrirà a totes aquelles persones d'aquests àmbits que vulguin incorporar-s'hi i participar-hi.

Entre les altres moltes sectorials que ja estan constituïdes trobem aquestes dues interessants per als nostres lectors:

Empresaris per la Independència. 20120918 Manifest Empresaris per la independència.pdf.
Empresaris per la independència som la sectorial dels emprenedors catalans, dels empresaris, de la gent que arrisca per a prosperar, que innova, canvia i s’adapta per evolucionar, per a sobreviure en entorns competitius, i fa realitat una idea, una oportunitat, donant-li forma de negoci. Empresaris per la independència neix amb la voluntat de sumar l’empresariat català al procés de independència, sota els criteris de racionalitat, d’oportunitat i de futur.

E3 per la Independència (ecologia, energia i entorn). Ecologia.pdf
Independència i ecologia al segle XXI. BASES PER A UN ESTAT CATALÀ EN PAU AMB LA NATURA. (Sectorial e3 - ecologia, energia i entorn de l’Assemblea Nacional per un Estat propi)