3.6.13

Ramon Mullerat ens ha deixat

Ramon Mullerat va ser un gran promotor de l'RSE i dels drets humans a nivell internacional. Va ser president del Consell de Col·legis d'Advocats de la Unió Europa i copresident de l'Institut Internacional de Drets Humans de la Human International Bar Association (IBA), associació en la qual copresidir més la Comissió de Responsabilitat Corporativa.

Mullerat també es va dedicar al món acadèmic. Va ser professor de la Universitat de Barcelona, ​​de la John Marshall School of Law de Chicago i de la de Puerto Rico.
 
Així mateix, va estar involucrat en nombroses organitzacions de l'àmbit jurídic com el Consell de la Emory University d'Atlanta, l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, el Consell de Justícia de Catalunya, el Consell Editorial de l'European Lawyer i el Consell de l'Iberian Lawyer.

La Vanguardia: Muere el jurista Ramón Mullerat, expresidente del Consejo de la Abogacía Europea. Se trata de un referente dentro del arbitraje y uno de los árbitros españoles con proyección más internacionales
 

2 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Jo guardo un record molt entranyable d'en Ramon ja que vam compartir algunes breus estades a la Georgia State University d'Atlanta.

A "la Vanguardia" van publicar aquesta completa semblança d'en Ramon.

http://www.lavanguardia.com/vida/20130531/54375022384/muere-jurista-ramon-mullerat-expresidente-consejo-abogacia-europea.html

Josep Maria Canyelles ha dit...

Gràcies, Jordi. He afegit l'enllaç a l'entrada.