16.6.13

Proves versus especulacions: l'actualitat en 10 tuits

L'edició d'avui del diari ARA publica, dins la selecció dels 10 tuits, una piulada de Josep Maria Canyelles:
 
Proves versus especulacions: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa es posiciona davant la compareixença del president de la Generalitat assegurant que no hi ha "proves de finançament irregular" de CDC. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper


El president de la Generalitat, Artur Mas. / MANOLO GARCIA

El president de la Generalitat, Artur Mas. / MANOLO GARCIA
 
1. Lourdes Ciuró (@lciuro), diputada al Congrés (CiU) "La Fiscalia, una de les institucions més qüestionades, torna a demostrar que està més al servei del 'Gobierno' que de la defensa de l'interès públic"

2. Cristina Pardo (@cristina_pardo), periodista "Artur Mas diu que la fiscalia acusa CDC sense proves. Sí, esclar. Això és una conspiració fiscal contra el PP, CDC, Messi i la infanta"

3. Josep Maria Canyelles (@jmcanyelles), consultor d'empreses "Certament la sensació de corrupció generalitzada pot ser un element de desmobilització. O no... Podrem entrar nets en un nou estat"

4. Juli Fernàndez (@fdez_juli), diputat al Parlament (PSC) "El dret a decidir també vol dir transparència i responsabilitat"

5. Betona Comín (@BetonaComin),directora de COSES "El que és indiscutible és que el #presidentMas és valent i sempre sempre dóna la cara!"

6. Gabriel Pernau (@GabrielPernau), periodista "Barcelona té alcalde? CiU ha assolit el seu objectiu històric: desactivar la capital i posar-la al servei del seu projecte nacional"

7. Nicola Padovan (@nicolapadovan), empresari "El turisme adorm l'economia. Molts empresaris van a la via fàcil i inverteixen en negocis turístics sense complicar-se vida. BCN World n'és un exemple"

8. Ignasi Casellas (@Sabria), director general al Condado Hotel Barcelona "@nicolapadovan el turisme representa prop del 20% del PIB de Barcelona? Per quin sector el canviem...? Un tema molt interessant. Continuarem"

9. Ernest Folch (@ernestfolch), editor "Emprenedors, Massachusetts, cultura de l'esforç i blablabla però abaixem els impostos als casinos i apugem les taxes universitàries #farsa"

10. Josep M. Lozano (@JosepMLozano), professor d'Esade "Ja comença a ser hora de no contraposar funcionari i emprenedor com negatiu-positiu. Un país de qualitat els necessita a tots dos. Bons, és clar"

Nota: el meu tuit formava part d'una sèrie de comentaris (llegiu en ordre invers):
  1. El president ha de comparèixer Parlament. Però formalisme. Servirà de res? Desgast polític i desmotivació ciutadana. Cal judici i veritat
  2. L'oposició hauria de demanar q ja comenci el judici cas Palau. Allargar tant procés és sospitós. Cal veritat, no utilització
  3. Certament la sensació de corrupció generalitzada pot ser un element de desmobilització. O no... Podrem entrar nets en un nou estat
  4. Quan el gobieno va llançar aquesta ofensiva amb interès polític, no es devia esperar que també apareguessin tots els casos Bárcenas i altres
  5. Una de les conseqüències del procés sobiranista és que farem net: s'estan aixecant totes les catifes i sortirà tot (espero!).
  6. Artur Mas: "S'acusa CDC sense proves, en base a suposicions" Sobre la fiscalia també podríem fer algunes suposicions "