3.10.16

Convocatòria 2016 dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació

  • El premi pretén fomentar el periodisme social, cívic, responsable i compromès amb una millor informació i tractament dels problemes socials a la ciutat

L’any 1993 es va crear el Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, amb l’objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca informativa i divulgativa dels i les professionals del món de la comunicació, que amb els seus treballs contribueixen a sensibilitzar sobre la realitat social de la nostra ciutat.

Un premi que amb la seva filosofia ha promogut una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i responsables, que contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.

Els premis volen reconèixer i promocionar aquesta labor amb una dotació econòmica per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria: premsa, ràdio, televisió i internet.

Convocatòria 2016
Font 

Notícia de l'edició anterior: 9.11.15 Convocatòria 2015 dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació 

 Nota: Josep Maria Canyelles forma part del Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona en qualitat d'expert