6.11.14

Sessió de #RSE a Sant Joan Despí, dimecres 12 de novembre, a càrrec de Josep Maria Canyelles

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha programat una sessió sobre "La responsabilitat social de les empreses: millorar la gestió i la competitivitat", amb l’objectiu de fomentar que les PIME prenguin l'RSE com un estil de gestió propi vinculat als valors de l’empresa i integrat a la seva estratègia.

La sessió serà a càrrec de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat.

Programa de FORMACIÓ PER A EMPRESES 2014

El programa de formació empresarial 2014 s'ha configurat amb un doble objectiu, posar a l'abast de les activitats econòmiques de la ciutat l'actualització de coneixement i, alhora, facilitar les relacions entre empreses per afavorir la cooperació, tot impulsant la capacitat de creixement de l'activitat econòmica a Sant Joan Despí i els municipis de l'entorn, perquè és obert pe tal de fer més enriquidor el contacte entre empreses.

ESTRATÈGIA I GESTIÓ

La responsabilitat social de les empreses: millorar la gestió i la competitivitat
L’objectiu és fomentar que les PIME prenguin la RSE com un estil de gestió propi vinculat als
valors de l’empresa i integrat a la seva estratègia.

Es treballarà:
- Què pot aportar la responsabilitat social empresarial (RSE) a les Pime?
- Fonaments de la gestió de la RSE.
- Casos concrets de RSE a les PIMES.

Dirigit a: Empreses, emprenedors i comerç
Data: 12 de novembre de 2014
Durada: Una sessió - 3 hores
Horari: de 10.00 a 13.00 h
Lloc: Centre d’Empreses Fontsanta (carrer Marquès de Monistrol 6, de Sant Joan Despí)
Formador/a: Josep Maria Canyelles. Col·laborador docent de diferents universitats i programes formatius d’alta direcció sobre RSE a universitats com la UOC, la UPC, la UB i la URL
Inscripció: Per formalitzar les INSCRIPCIONS només cal que ompliu el formulari amb les vostres dades. Un cop rebuda la sol.licitud us confirmarem, via correu electrònic la vostra participació. Per a qualsevol dubte podeu trucar al 93 480 80 50 o bé enviar un correu a lydiacm@sjdespi.net