15.5.14

Sopar Solidari de Vallformosa en conveni amb l’Institut Català d’Oncologia i AMPERT

Divendres 27 de juny del 2014 se celebrarà el sisè Sopar Solidari de Vallformosa en conveni amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i AMPERT. Es tracta d’una acció de responsabilitat social corporativa per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Amb la missió de “Millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer”, aquestes tres institucions organitzen el sopar per poder donar viabilitat als següents projectes:

  • Programa presentat per ICO sota el lema “Definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer”.
Objectiu general: Desenvolupar un pla de telemedicina que aportarà beneficis en l’accessibilitat i en l’equitat al ciutadà, i millorarà l’eficiència del sistema de salut. Aquest pla ajudarà a definir un nou model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer.

Objectius específics:

• Utilitzar dispositius per a la telemonitorització de pacients en el seu domicili.
• Disposar d’un instrument que ens ajudi a desplegar i avaluar la telemedicina.
• Oferir un sistema d’atenció innovador i accessible.
• Donar suport al pacient en el seguiment i control de la seva malaltia i millorar el seu coneixement sobre l’estat de salut.
• Millorar la interacció entre pacients i professionals.
• Reduir desplaçaments de pacients i dels seus familiars.

  • Programa presentat per AMPERT
Objectiu general: Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre on seran tractats. El 20% de la recaptació serà per Ampert, una associació de l’Alt Penedès que es dedica a aquesta tasca.

El Sisè Sopar Solidari es celebrarà a bodegues Vallformosa (Vilobí del Penedès) a les 20:00h. Les places són limitades i es pot reservar localitat ingressant 95 euros per comensal al número de compte 2100 – 0033 -13 – 0200812568 indicant el nom. En el cas que s'hi vulgui participar a nivell empresarial, es disposa d'un dossier amb les diferents modalitats de col·laboració.


Vallformosa és una empresa membre de la iniciativa empresarial respon.cat per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya.