28.5.14

Acte de cloenda al Vendrell: Penedès Destinació Turística Responsable

El grup d’empresaris i professionals impulsA penedès, conjuntament amb la Fundació Pro Penedès, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC), l'Ajuntament del Vendrell i Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, us conviden el divendres 6 de juny de 12 a 13h a la presentació del resultat final de 5 empreses participants en el programa: Penedès, destinació turística socialment responsable

Fa uns dies, Vilanova i la Geltrú va cloure la jornada sobre Territori Socialment Responsable, i ara és el torn del Vendrell. Aquesta iniciativa liderada per la Fundació Pro Penedès, que ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i Igualada, el suport del SOC, i la direcció de Vector 5, ha arribat al final del pla previst per al 2013 i ara es fan les jornades de cloenda. En el cas del Vendrell, l'associació empresarial Impulsa Penedès ha agafat el lideratge per tal de donar un sentit de continuïtat a la iniciativa i organitza formalment l'esdeveniment, com a manera de convidar especialment el conjunt del món empresarial i els diferents operadors turístics en particular per la Responsabilitat Social de les Empreses i el desenvolupament d'un Territori Socialment Responsable.


Jornada al Vendrell
Divendres 6 de juny de 12 a 13h

Josep Maria Canyelles de Vector 5, ens presentarà el resultat final i perspectives de futur del projecte Penedès, destinació turística socialment responsable en què han participat 5 empreses, que intervindran per a explicar la seva experiència:
  • Cellers Avgvstvs Forvm
  • Museu Vil·la Casals
  • Escola de Turisme de la Fundació Sta. Teresa
  • Vins i Caves Jané Ventura
  • Autocars del Penedès

No pretenguem que les coses canviïn, si sempre fem el mateix”.
Albert Einstein

Us animem a participar i a convidar a aquelles persones que creieu que els hi pot interessar

Per confirmar l’assistència és necessari enviar un correu a la següent adreça: info@impulsapenedes.org, indicant: Nom / Empresa que represento / Adreça al correu electrònic / Núm. de telèfon

Lloc : Museu Vil·la Casals Av. Palfuriana, 67 Sant Salvador – El Vendrell Preu : Gratuït
(Presentació projectes TRS) horari: inici a les 12.00 hores i finalització a les 13.00 hores

Es prega molta puntualitat, per poder treure el màxim profit de l’acte. Us hi esperem!!

impulsA penedès qui sóm? què fem? Som un grup d’empresaris i professionals independents políticament, compromesos amb el territori comarcal, amb la vocació d’implantar una cultura de desenvolupament empresarial i potenciar iniciatives que dugui a una millora qualitativa i quantitativa de l’activitat econòmica. Valors: Iniciativa; Excel·lència, en la feina a fer; Compromís amb la comarca i la seva gent; Col·laboració entre tots; Humilitat i Respecte.