26.9.09

Responsabilitat Global assumeix el Codi de Bones Pràctiques Empresarials en matèria lingüística


Responsabilitat Global assumeix el Codi de Bones Pràctiques Empresarials en matèria lingüística com a compromís dins de la seva política de Responsabilitat Social.

Ara fa un any es va modificar el document de política lingüística de Responsabilitat Global per a introduir-hi una referència a la traducció automatitzada del bloc a les 33 llengües que permet el Google més l'aranès per mitjà de Translendium.

En aquesta ocasió la modificació ve donada per l'existència per primer cop d'una guia o codi de bones pràctiques sobre la llengua concebut per al món empresarial i que assumim, tant en el nostre funcionament com a proveïdors de serveis com en tant que clients.

Aquest codi ha estat publicat per l'Agència Catalana de Consum, a partir d'un encàrrec realitzat a la Plataforma per la Llengua, amb l'objectiu de dotar l'empresa d'una eina útil per relacionar-se amb els consumidors i consumidores catalans de manera que aquests siguin tinguts en compte, tractant-los com a mercat que existeix. A la vegada, també pot facilitar el coneixement per part de les persones consumidores en allò que hauria de ser un model responsable de relació amb l'empresa.