15.9.09

On és l'anís estrellat?



A casa acostumàvem a prendre infusió d'anís estrellat. Era la meva infusió preferida. Però de cop els herbolaris van deixar de vendre'n. Van córrer versions diverses, però totes sota un estrany secretisme. Es va voler fer creure que tenia riscos, que no es podia vendre en una herboristeria... Es deia que podia portar components perillosos i que potser caldria una recepta. En una altra botiga ens deien que tot es devia a una partida en mal estat. Uns altres ja avançaven que era un tema d'interessos. El nostre herbolari ens la venia d'amagat, que no se sabés perquè potser era una infracció. I la sospita era que algú havia trobat com treure profit d'aquesta llavor i se'n volia aprofitar en solitari. Potser les farmàcies, potser les farmacèutiques, vés a saber!

Ara, al cap d'un lustre ja comencem a tenir una explicació i un nom: Roche i el Tamiflú. Circula aquests dies per internet. No és una informació contrastada, però el que està contrastat és que algú es va apropiar de l'accés normal a aquest bé de la natura per mitjà de les herboristeries.

Los medios de desinformación masiva siembran el miedo con la llamada “Gripe H5N1”, mientras el Laboratorio Roche comienza a generar ingresos millonarios