30.5.18

Vine dijous al BizBarcelona a parlar de responsabilitat social de les pime #BizBarcelona18


Si us interessa la responsabilitat social de les petites i mitjanes empreses, no us perdeu el BizBarcelona. Dijous hi trobareu dues oportunitats de conèixer casos i debatre:
  • Dijous 31 a les 13h: Col·loqui amb tres pimes compromeses, participants al programa “Empreses responsables de Barcelona” promogut per Barcelona Activa amb l'assistència tècnica de Vector5.
  • Dijous 31 a les 18h: tres micro conferències sobre àrees clau vinculades al projecte Focus de l’RSE a Catalunya: compromís amb el territori, empresa saludable i desenvolupament econòmic responsable. Organitza: Respon.cat
A "Realment m'interessa l'RSE?" compartirem casos d'integració de valors com la igualtat d'oportunitats, la diversitat cultural o la sostenibilitat ambiental

Barcelona Activa impulsa la Responsabilitat Social de les empreses amb l’acompanyament expert de Vector5
Les empreses participants han valorat el programa i l’acompanyament de Vector5 de manera excel·lent, fet que facilita que es pugui tornar a convocar per arribar a més pimes.
Tretze pimes amb sensibilitat en RSE han fet el pas a gestionar de manera més sistematitzada els seus compromisos amb els grups d’interès i posar-los en valor.
Vector5 | Excel·lència i sostenibilitat ha acompanyat tretze pimes de Barcelona en el marc del programa “Empreses responsables de Barcelona” promogut per Barcelona Activa, amb l’objectiu que cada vegada més les petites i mitjanes empreses integrin els valors de la Responsabilitat Social i estableixin compromisos ètics en la seva gestió empresarial.



I a més al BizBarcelona:

Adaptar-se a les noves realitats i ser competitius. Aquesta és l’aposta de BizBarcelona, el saló de l’emprenedoria, les pimes i l’economia social, impulsat per Barcelona Activa i que tindrà lloc el 30 i 31 de maig al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Ja ho tenim tot llest. Preneu nota del que us hem preparat!

Transformació econòmica i empresarial

Aquí trobareu eines de gestió, la Sala de Finançament -amb la presència de fons d’inversió, finançament col·lectiu i business angels- i l’espai BizExporta, dedicat al foment de la internacionalització. Els espais es dinamitzaran amb activitats de networking, i workshops per dotar de recursos a les persones empresàries que volen consolidar el seu negoci.

L’espai SynergyS és una activitat de cooperativa empresarial, en què representats d’empreses més madures plantegen una sèrie de reptes i els/les participants en l’activitat procedents d’start-ups, empreses micro i pimes hi aporten solucions. Tindrà lloc el dia 30 a les 15 h.

O la iniciativa conjunta amb Reempresa No creïs la teva empresa des de zero, compra-la! L'activitat posa en contacte persones que volen cedir un negoci amb emprenedors/ores que els interessa tirar-lo endavant. Tindrà lloc el 31 a les 15 h.

Quant a workshops i conferències, si vols aprendre a relacionar-te amb inversors/ores, no et pots perdre "Com i quines clàusules cal negociar amb els inversors?" i "Com es pot conviure i què cal esperar d'un inversor?". I si el que busques és trobar talent qualificat per a la teva empresa, t’expliquem què fem en gestió de talent a la xerrada Com crear empreses felices".

Transformació social

A l'espai de l'Economia Social i Solidària, trobaràs propostes i recursos sobre la nova economia transformadora, col·laborativa, verda i circular, així com del Tercer Sector.

Sumeu-vos a la transformació amb el #BizBarcelona18!