20.5.18

La V Jornada ACCID tractarà sobre responsabilitat social i gènere en una sessió


  • V Jornada ACCID i APC. "Noves tendències en Comptabilitat, Control i Finances"
  • Universitat de Vic, 1 de juny de 2018

L’ACCID organitza una nova Jornada coincidint amb els anys en que no se celebra Congrés. Per això, enguany es farà la V Jornada ACCID, que tindrà lloc a Vic.

La Jornada té com a objectiu debatre els temes de més actualitat en relació amb la normativa i les millors pràctiques en Comptabilitat i Control, en el marc de la Direcció d’Empreses. A més, la Jornada inclourà la Trobada Anual de l’Agrupació de Professors de Comptabilitat i Control.

La V Jornada ACCID i APC, titulada Noves tendències en Comptabilitat, Control i Finances,  se celebrarà el divendres 1 de juny a la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic (Edifici Torre dels Frares, Carrer de la Laura, 13, Vic).

La Jornada tindrà una durada d’un matí. Se celebrarà una conferència inaugural i 10 sessions de treball simultànies sobre temes d’actualitat i d’interès en l’àmbit de la comptabilitat i la direcció d’empreses. L’assistència a aquesta Jornada està homologada amb 2,5 hores de formació professional continuada en Auditoria, Comptabilitat i Altres matèries, sempre i quan s’assisteixi a dos de les sessions que homologuen hores.

La inscripció a la Jornada és totalment gratuïta. Per més informació:
Programa complert
Sessions de treball simultànies
Inscripcions
Com arribar
Presentació + Video

Una de les sessions tractarà sobre responsabilitat social i gènere:


SESSIÓ 5  Taller de presentacions de Comunicacions III: Responsabilitat Social Corporativa i gènere
Presidenta i coordinadora: Fina Alemany (UPF)
Ponències:
The gender perspective in the economics and business degrees: The case of UPF, Patricia Crespo (UPF)
Amb Valor Afegit. Una guia per a promoure la Responsabilitat Social entre les empreses, especialment petites i mitjanes, Helena Benito, Leslie Collazo, Anna M. Geli i M. Rosa Terradellas (UdG)
Responsabilitat Social Corporativa en les empreses de transport de viatgers, Núria Arimany, Anna Sabata i Clara Uribe (UVic)