24.5.18

Vine al BizBarcelona a parlar de responsabilitat social de les pime

Si us interessa la responsabilitat social de les petites i mitjanes empreses, no us perdeu el BizBarcelona. Enguay hi trobareu tres oportunitats de conèixer casos i debatre:
  • Dimecres 30 a les 17h: sessió de networking sobre l’ODS 8 (Treball decent i creixement econòmic). Organitza: Respon.cat
  • Dijous 31 a les 13h: Col·loqui amb tres pimes compromeses, participants al programa “Empreses responsables de Barcelona” promogut per Barcelona Activa amb l'assistència tècnica de Vector5.
  • Dijous 31 a les 18h: tres micro conferències sobre àrees clau vinculades al projecte Focus de l’RSE a Catalunya: compromís amb el territori, empresa saludable i desenvolupament econòmic responsable. Organitza: Respon.cat


1. Vine al networking i a les micro conferències amb empreses membres de Respon.cat al BizBarcelona!
  • Una vegada més Respon.cat estarà present en el BizBarcelona mostrant que la Responsabilitat Social és un element estratègic de la manera catalana de fer empresa.
  • Us animem a participar en la sessió de networking sobre l’ODS 8 i a assisitir a tres micro conferències sobre àrees clau vinculades al projecte Focus de l’RSE a Catalunya: compromís amb el territori, empresa saludable i desenvolupament econòmic responsable.
  • Respon.cat disposa d’un nombre limitat d’invitacions per a les empreses interessades en assistir al BizBarcelona. Es poden sol·licitar a través del correu projectes@respon.cat.

2.  Barcelona Activa impulsa la Responsabilitat Social de les empreses amb l’acompanyament expert de Vector5
Les empreses participants han valorat el programa i l’acompanyament de Vector5 de manera excel·lent, fet que facilita que es pugui tornar a convocar per arribar a més pimes.
Tretze pimes amb sensibilitat en RSE han fet el pas a gestionar de manera més sistematitzada els seus compromisos amb els grups d’interès i posar-los en valor.
Vector5 | Excel·lència i sostenibilitat ha acompanyat tretze pimes de Barcelona en el marc del programa “Empreses responsables de Barcelona” promogut per Barcelona Activa, amb l’objectiu que cada vegada més les petites i mitjanes empreses integrin els valors de la Responsabilitat Social i estableixin compromisos ètics en la seva gestió empresarial.