12.5.18

Verema Solidària presenta els vins de la segona edició i la campanya 2018 amb els premis VS per a entitats socials @VeremaSolidaria

La presentació de la tercera edició de la iniciativa que vincula territori, vi i responsabilitat social per "Tallar amb la pobresa i l'exclusió social” tindrà lloc el 16 de maig al Palau Robert (18.30 h) i s’anunciaran els 4 vins de la verema 2017, les entitats receptores de la campanya 2018 i els cellers de la verema 2018.
 
Barcelona, 11 de maig de 2018.- Verema Solidària, la iniciativa que uneix territori, vi i
responsabilitat social per captar recursos per a entitats que combaten la pobresa i l’exclusió social, presenta el proper 16 de maig la campanya 2018, anunciant els projectes guanyadors dels tercers Premis Verema Solidària i els cellers que coorganitzaran aquest any la verema. Així com la presentació dels vins de la

Verema Solidària 2017, a la qual s’hi van sumar el Celler La Vinyeta (Mollet de Peralada, Alt Empordà), Celler Credo (Sant Sadurní d’Anoia, Penedès), Celler Raventós i Blanc (Sant Sadurní d’Anoia, Penedès) i Celler Cooperatiu d’Espolla (Espolla, Alt Empordà).

La campanya de 2018 s’ha fixat com a objectiu reunir 18.000 € en un premi monetari i una jornada de formació per a cada D.O. participant. El 2016 va recaptar 9.187€ gràcies a les donacions de 180 persones, a més s’hi van implicar més de 50 empreses i entitats i 247 persones que van unir esforços en la verema del 25 de setembre de 2016 a Sant Llorenç d’Hortons. I la de l’any passat va aconseguir 19.812€ gràcies a les donacions de 303 persones, i van col·laborar més de 90 empreses i 568 persones a vinya.


Les entitats receptores de les anteriors edicions han estat Càritas Sant Feliu de Llobregat, l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (Afammg), el projecte Construint oportunitats, de la Fundació Síndrome de Down de Girona i comarques Astrid-21, amb seu a la ciutat de Girona, i SENECTUS, un programa d’envelliment per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Mas Albornà, de Vilafranca del Penedès.

Qui i com pot participar

A partir del 26 de juny s’obrirà una campanya de micromecenatge amb la finalitat que tothom qui ho vulgui pugui fer la seva aportació econòmica i/o inscriure’s a les experiències de Verema Solidària que es duran a terme de forma esglaonada el 26 d’agost, 16 i 22 de setembre als cellers que es donaran a conèixer a la presentació del 16 de maig. Les modalitats de participació varien en funció del perfil del participant: particulars inscrivint-se a la campanya per fer de veremadors, empreses amb grups de treballadors com a acció de team building o com a activitat de responsabilitat social corporativa.

Tota la informació sobre el projecte es pot consultar a http://veremasolidaria.org i a través de les xarxes socials emprant l’etiqueta #veremasolidària #enosolidaritat i #vicatalà.

Vídeo-resum de la Verema Solidària 2017

www.veremasolidaria.org
facebook.com/veremasolidaria
twitter.com/veremasolidaria
instagram.com/veremasolidaria/

Notícies anteriors publicades: