5.5.15

Les pimes catalanes podran acollir-se al programa RSE.Pime per a enfortir la seva competitivitat responsable

LogoRSE.Pime

  • Es posa en marxa una iniciativa perquè les pimes comencin a gestionar la Responsabilitat Social com a part de la seva competitivitat empresarial
  • 15 pimes catalanes podran formar part del programa i millorar les seves capacitats i orientació als seus grups d’interès

Aquest any 2015 es posa en marxa el programa RSE.Pime que ha de permetre que 15 pimes implantin la gestió de la responsabilitat social com a part del seu model d’empresa, millorant la capacitat de crear confiança entre els seus grups d’interès i guanyant oportunitats de millorar el rendiment en vectors rellevants per a l’èxit empresarials d’impacte econòmic, laboral, social, ambiental i bon govern.
La participació en el programa tindrà caràcter gratuït per a les pimes seleccionades, ja que aquesta iniciativa rep el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El Consell de Cambres de Comerç de Catalunya lidera el programa que es porta a terme en el marc de la iniciativa Respon.cat per al desenvolupament de la Responsabilitat Social a Catalunya.
RSE.Pime es presentarà en un acte el proper dimecres 13 de maig i les empreses tindran tot el mes de maig per a sol·licitar la participació al programa. El dia 29 de maig s’acaba el termini i el dia 3 de juny ja es comunicarà quines són les quinze empreses seleccionades.
Acte de llançament del programa RSE.Pime
17,00h. Benvinguda
  • Narcís Bosch, director gerent del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.
17,05h. Presentació RSE.Pime
  • Josep Santacreu, president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances
  • Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat
17,20h. Resultats de l’estudi “Integració del desenvolupament sostenible a les Pimes catalanes”
  • Sílvia Ayuso, directora acadèmica de la Càtedra Mango d’RSC
17,35h. El foment de l’RSE de les pimes
  • Xavier López, director general d’Economia Social i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
Data: dimecres 13 de maig
Horari: 17 a 18 hores
Lloc: Auditori de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452-454)
  • Cal inscriure’s a l’acte en aquest formulari
  • Sol·licitud de més informació sobre el programa en aquest formulari
  • Sol·licitud participació en el programa RSE.Pime en aquest formulari
PastedGraphic-22

Podeu mirar el vídeo amb els resultats del programa RSE.Pime que es va portar a terme el 2008/2009, amb les opinions per part dels directors de diverses pimes (cliqueu damunt la imatge).

LogoRSE.Pime.compost
 Font: Respon.cat