27.5.15

El restaurant Loidi organitza un còctel a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple

  • Gràcies a la col·laboració de DKV Assegurances, avui hem assistit a un acte al restaurant Loidi amb el xef Martín Berasategui.
  • L'acte formava part de la col·laboració del restaurant en la campanya La Forquilla solidària, promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).
Foto: Josep Maria Canyelles i Joan Piñol, respectivament coordinador i secretari de Respon.cat.

El restaurant Loidi organitza un còctel a benefici de la FEM i tindrà un plat solidari a la carta

El restaurant Loidi de Barcelona ha presentat aquest dimecres 27 de maig un còctel-sopar solidari en col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)
El sopar, coincidint amb el Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple i ha estat el punt de partida de la campanya La Forquilla solidària, que implica els restaurants en la lluita contra l'esclerosi múltiple. Loidi és el primer establiment que se suma a aquesta iniciativa elaborant un plat que destina 50 cèntims al manteniment dels serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. La Forquilla solidària amb l'EM que Loidi ha incorporat a la seva carta és un plat elaborat a base de raviolis amb brandada de bacallà fumat amb tapenade d'olives negres d'Aragó.