22.3.15

Jornada de Responsabilitat Social a Sitges: dimecres 15 d'abril al matí

Aquest proper dimecres 15 d'abril tindrà lloc a Sitges una jornada sobre Responsabilitat Social de les Empreses adreçada preferentment a pimes i microempreses.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Sitges amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ja que s'emmarca dins els recursos empresarials proveïts per aquest organisme.

Josep Maria Canyelles, expert en RSE, portarà a terme el taller, on també s'hi presentaran alguns casos d'empreses. L'objectiu és millorar la gestió i la competitivitat empresarial a través de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Per això, Canyelles focalitzarà la sessió en treballar el sentit netament empresarial de l'RSE.

Properament també estan previstes jornades equivalents, dins el programa de la Diputació i la direcció de Josep Maria Canyelles a:
Data: 15.04.2015
Horari: matí
Lloc de la jornada: Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges

Josep Maria Canyelles / expert en responsabilitat social empresarial i organitzacions. Soci consultor de Vector 5. Coordinador de Respon.cat. Promotor de Responsabilitat Global. Assessor del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya. Col·laborador docent en diferents universitats i programes formatius d’alta direcció. Veure activitat feta per Canyelles a la comarca del Garraf (Vilanova i la Geltrú, Sitges...).