2.3.15

Hem col·laborat en el Pla Estratègic d'Activitat Econòmica de Vilanova i la Geltrú

Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social, va ser convidat a participar en l'elaboració del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica (PEAE) de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. L'Ajuntament de la ciutat i l'Associació d'Empresaris del Penedès Garraf (ADEG) lideren aquest procés i actualment ja s'estan abordant temes cada vegada de major detall i que requereixen l'addició d'expertesa.

Una de les línies de reflexió i propostes de Canyelles va ser precisament en referència al desenvolupament de Vilanova i la Geltrú com un Territori Socialment Responsable, aprofitant el fet que l'Ajuntament és un dels que a Catalunya ha començat a gestionar la pròpia Responsabilitat Social (RSA) amb més determinació, i de l'experiència del projecte Destinació Turística Responsable portat a terme al 2013. 


En aquest sentit, el 3 de febrer passat, va tenir lloc una sessió de treball, integrat per cinc persones més l'equip tècnic, respecte a l'eix estratègic de "Ciutat Acollidora" i, de manera precisa, amb l'àmbit del "Compromís i la responsabilitat amb l'entorn".

La sessió va tenir lloc a la Regidoria de Promoció Econòmica, i com a referència dels treballs que s'estan portant a terme es pot visitar www.vng2025.cat.