24.11.13

The Catalan Project [ca][es][en]

[ca] He donat suport a aquesta iniciativa a través de la plataforma de microfinançament Verkami. The Catalan Project és una associació creada per aportar innovació en el procés de creació i construcció de Catalunya com a Estat, i se centra especialment en els àmbits de comunicació i participació dels catalans... [segueix llegint]. Com a exemple, podeu veure aquest interessant vídeo multilingue:  

[es] He apoyado esta iniciativa a través de la plataforma de microfinanciación Verkami. The Catalan Project es una asociación creada para aportar innovación en el proceso de creación y construcción de Cataluña como Estado, y se centra especialmente en los ámbitos de comunicación y participación de los catalanes... [sigue leyendo]. Como ejemplo, puede ver este interesante vídeo multilingue:

[en] I supported this initiative through crowdfunding platform Verkami. The Catalan Project is an association created to bring innovation in the process of creation and construction of Catalonia as a state, focusing areas of communication and participation of Catalan people... [read on]. For example, you can see this interesting multilingual video:



The Catalan Project: Quina Catalunya volem els catalans? Ajuda a finançar aquest projecte en aquest enllaç: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/6314-the-catalan-project

Descripció del projecte

THE CATALAN PROJECT va sorgir de la força de la gent l’Onze de Setembre de 2012.
Ens vam preguntar: com podem canalitzar la força individual de tota aquesta gent per assolir la independència?

Les noves tecnologies ens semblen una molt bona resposta. Són un complement a totes les altres grans iniciatives que han nascut al nostre país.

Així que per començar a explorar les possibilitats de les xarxes socials el març d’aquest any vam llançar una sèrie de vídeos sobre Europa, les pensions, el dèficit fiscal, sobre què passaria en cas de boicot i sobre com posar remei a la corrupció. A més d’aquests projectes, també hem fet vídeos per a Súmate.

Ja han assolit 280.000 visualitzacions i gent de tot el món ens escriu per felicitar-nos per la feina feta.

Amb el vostre suport podrem seguir fent-ne.

En groc els països on s'han visualitzat els vídeos. Font: YouTube Alanlytics

TU TAMBÉ TENS MOLTES COSES A DIR! Ara que les noves tecnologies ens permeten dir-hi la nostra, volem preguntar-te quines idees tens per a Catalunya.

Perquè la independència no és un fi, sinó un punt de partida. Fer un estat no és només votar que sí, sinó també construir un país nou, fet entre tots i per a tots.

Per això hem llançat thecatalanproject.org una plataforma on tothom hi pot aportar i compartir idees per decidir com serà la Catalunya del futur.

Què vols? Una nova xarxa ferroviària? Un sistema educatiu basat en el sistema finlandès? Un model sanitari públic de qualitat amb nous estàndards? Tens una idea de país i la vols compartir?

Digues-ho amb un vídeo, una imatge, un article o un àudio. A thecatalanproject.org tothom hi pot aportar les seves idees sobre els temes que més coneix i consultar les dels altres de forma ordenada.

A més, cadascuna de les propostes està avalada per enllaços a articles de premsa, blogs o documentació complementària. I tota la plataforma està pensada per difondre qualsevol idea aportada a través de les xarxes socials, per arribar fins a l’últim racó de Catalunya i del món.

La plataforma ja està on-line. Entra a thecatalanproject.org i descobreix una nova manera de fer-nos entendre.


ARA, PERÒ, NECESSITEM LA TEVA AJUDA. Tant els vídeos com la web han estat possible gràcies a moltes hores de feina i la inversió dels recursos que teníem. Però també perquè les empreses que han fet la producció han confiat en el projecte: ens n’han finançat una part amb descomptes i ens han donat facilitats de pagament fins després d’aquesta campanya de Verkami.

Si complim l’objectiu que ens hem marcat a Verkami podrem cobrir les despeses de:
  • La producció de sis nous vídeos: sobre educació, energia, sistemes electorals, mitjans de comunicació i transparència, i dos vídeos més que decidirem en funció de les inquietuds dels usuaris de la plataforma.
  • Desenvolupament tecnològic de la plataforma.
  • El manteniment tècnic de la plataforma (servidors, domini i seguretat) durant un any.
  • L’actualització i gestió del contingut de thecatalanproject.org durant un any.
  • Implementar millores tècniques i de contingut perquè thecatalanproject.org sigui una eina precisa de promoció de continguts i documentació. Aquestes millores han quedat pendents per falta de pressupost (accés directe als articles relacionats, algoritmes de vinculació d’articles i idees, puntuació de les idees, automatització de processos)
Tot allò que sobrepassi la quantitat que demanem ho dedicarem a produir més vídeos i a aportar innovació al procés amb la implementació de noves estratègies comunicatives i eines tecnològiques que ens ajudin a decidir el nostre futur.

Tenim molta feina per davant, moltes idees i un equip de professionals de diferents àmbits molt motivat per donar continuïtat al projecte. Només ens falten els recursos per anar més enllà.

ESTEM SEGURS QUE, ENTRE TOTS, FAREM D’AQUEST PROJECTE UNA EINA DE TOTS I PER A TOTS.

PROPERAMENT LLANÇAREM AQUESTS MATERIALS I INICIATIVES:
  • Vídeo: Con la independencia, ¿qué pasaría con un boicot? (traducció al castellà)
  • Vídeo: Con la independencia, ¿qué pasa con la corrupción? (traducció al castellà)
  • Nous vídeos de testimonis de Súmate.
  • Vídeo d’internacionalització en 16 llengües.
SEGUEIX THE CATALAN PROJECT:
twitter del projecte
facebook del projecte
youtube del projecte
www.thecatalanproject.org