9.10.17

3r Congrés de Dones d’Empresa


20 I 21 D’OCTUBRE

El programa del 3r Congrés de Dones d’Empresa reunirà una trentena de ponències, a càrrec d’expertes en diferents àrees operatives i estratègiques de l’empresa. La convenció tindrà lloc a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

L’obertura del Congrés, divendres 20 d’octubre, comptarà amb la intervenció de Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit, el guió de ponències abordarà les tendències pel que fa a la direcció de persones. El matí es completarà amb una sessió d’actualització en la què es parlarà de la nova llei d’autònoms, novetats laborals, finançament alternatiu i responsabilitat social.

A l’hora de dinar, el mateix divendres, el col·lectiu Dones d’Empresa s’ha decantat per un format que afavoreixi la interrelació, a peu dret i de manera distesa. Després, la sessió de tarda es dedicarà a la cultura innovadora a l'empresa i finalitzarà amb una taula d’experiències a càrrec de reconegudes dirigents empresarials i institucionals.

Colofó tecnològic a càrrec de Regina Llopis

Pel matí del dissabte 21 d’octubre, una de les novetats serà el taller de creativitat, dirigit per la professora Olga Turró. Continuarà una taula multitemàtica en la què es parlarà de Chatbots, Coolhunting, economia blava i el màrqueting de la “generació Z”. La ponència magna tindrà com a ponent Regina Llopis, doctora en matemàtiques aplicades, creadora i gerent d'AIA (Aplicaciones en Informática Avanzada) a ESADE Creàpolis i, recentment, Premi Ada Byron a la Dona Tecnòloga 2017.

Podeu consultar amb detall tot el programa a l’enllaç.

El 3r Congrés de Dones d’Empresa rep el patrocini de Richmond i Vilamòbil, i l’esponsorització de Deixalles i Transports A. Plazas, Coca-Cola, Esofitec, Go on Training, Nouclima i Verbal No Verbal.

En l’apartat de col·laboració hi són Atena Park, Covenant, Hotel Fonda Neus, La Granja, Marsal Mestres, Patates Piqué, Pinord, Torres, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional el 3r Congrés de Dones d’Empresa rep el suport d’Acció, la FEGP, l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

És un acte obert a tothom. La inscripció és de 80 € (Dones d’Empresa i FEGP, 60 €); inclou l'assistència a les diferents ponències i al dinar de treball previst per divendres. El telèfon d’informació és el 902 106 700; com també l’adreça electrònica, info@donesdempresa.cat.

Dones d’Empresa Penedès | Garraf
C/ Beneficència, 17 · 08720 Vilafranca del Penedès · C/ de l’Àncora, 3 · 08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 902 10 67 00 · Fax 938 106 701 · www.donesdempresa.cat · info@donesdempresa.cat