4.12.16

Bon Nadal i feliç 2017 pensant en les Persones i el Planeta i treballant per la Pau, la Prosperitat i les Aliances!

Estimats i estimades,

Són dies en què tothom va repetint que el món s’acaba. Però no en relació amb la insostenibilitat del Planeta… sinó que té a veure amb el ritme desenfrenat que ens toca portar quan s’acosta el final de l’exercici.

La sostenibilitat també té a veure amb els temes laborals, amb les persones i amb la salut. Enguany ens hem començat a comprometre amb la reforma horària que a Catalunya s’està abordant i segurament encara ens cal molt més per fer uns entorns de feina més satisfactoris. El primer pas per fer organitzacions saludables és prendre consciència, fer organitzacions conscients.

En ple ritme de desembre, us convidem a fer un cop d’ull als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, promoguts per Nacions Unides. Posen el focus en les Persones, el Planeta, la Prosperitat, la Pau i les Aliances. Que aquesta sigui la manera de caminar cap a un Nadal i un 2017 més sostenibles.

Des de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2017, carregat de Pau, Prosperitat i Responsabilitat!