25.12.16

Respecte a la nostra decisió de tractar-nos amb medicina homeopàtica

Acabo de sentir al Telenotícies Vespre que als EUA pretenen un etiquetatge més contundent dels productes homeopàtics dient que no serveixen per a res... Per què després de tres segles d'homeopatia ara hi ha una preocupació tan agressiva? L'augment d'usuaris no n'està al marge, i algunes farmacèutiques tradicionals poden estar preocupades tant per la pèrdua relativa de facturació com per l'interès de sortir de la farmacologia simptomàtica. La medicina tradicional que és tan bona i efectiva per exemple per a la traumatologia i tant merament simptomàtica per a moltes de les noves malalties que augmenten, com les derivades de l'estrès i l'angoixa...

Que respectin la decisió de cada ciutadà! Per això he firmat aquesta petició:
Respecte a la nostra decisió de tractar-nos amb medicina homeopàtica

Les persones que hem decidit tractar-nos amb medicina homeopàtica ens sentim cada vegada més atacades en la nostra decisió, a més de ser insultades públicament. Quan vam decidir tractar-nos amb la medicina homeopàtica, ho vam fer des del coneixement i la reflexió. om a usuaris, sabem molt bé el benefici que la medicina homeopàtica  té a la nostra salut. 
No ens sembla just haver d'estar contínuament defensant els nostres arguments davant altres opcions de tractament, que nosaltres respectem. Sols demanem que respecteu d'igual manera la nostra decisió. Per aquestes raons sol·licitem la vostra signatura. Moltes gràcies pel vostre suport.
I amb tot respecte cap a la medicina al·lopàtica, però per què no obliguen a molts medicaments a fer constar a la capseta que estan orientats solament a tractar la simptomatologia i no la salut integral de la persona i que comporta efectes secundaris adversos a la salut? Seria l'equivalent, no?