22.4.18

[ESDEVENIMENT] Acte a Olot sobre Territori Socialment Responsable. Canyelles parlarà de què és una empresa saludable #TSR #RSE #EmpresaSaludable

  • Convocatòria de la jornada Garrotxa Territori Socialment Sostenible, el proper dimecres 25 d’abril, a Olot. 
  • Nou lliurament d’acreditacions a empreses compromeses amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, Empreses lingüísticament responsables o Memòries de sostenibilitat segons la metodología del Codi de gestió sostenible
  • La jornada pretén donar a conèixer la trajectòria de la Garrotxa com a Territori Socialment Responsable (TSR). 

DINÀMIG, Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa han organitzat la jornada Garrotxa Territori Socialment Sostenible, el proper dimecres 25 d’abril.

Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i organitzacions farà la ponència inaugural sobre “Què és una empresa saludable?”.

A continuació, es presentaran els diferents projectes que porten a terme diverses entitats de la Garrotxa dins del projecte de la Garrotxa com a territori socialment responsable i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i Turisme Garrotxa explicaran la Carta Europea de Turisme Sostenible. Les entitats explicaran quins són els projectes en els quals estan treballant i que estan vinculats a la Responsabilitat Social. Aquí serà el moment en què ADRINOC, de la mà del seu gerent, Jordi Terrades, explicarà com a través dels ajuts Leader a les empreses pretén promoure la sostenibilitat i la responsabilitat social com a factors de competitivitat territorial.

Per acabar la jornada matinal, es farà l’acte de lliurament de les acreditacions dels projectes de la Carta Europea de Turisme Sostenible, Empreses lingüísticament responsables o Memòries de sostenibilitat segons la metodología del Codi de gestió sostenible.

La jornada acabarà amb els tallers per esdevenir una empresa saludable que es faran durant la tarda a Can Monsà.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia ja que es disposa de places limitades. Les inscripcions es poden fer de forma telefònica al número 972 26 01 52 o a través del correu electrònic: patricia.anglada@dinamig.cat.

Per a més informació de l’acte: empresa.dinamig.cat o bé descarregant el programa aquí.

Data: 25/04/2018
Hora: 9:30 - 18:00
Localització: Sala Torín i a can Monsà d’Olot
Inscripció: http://empresa.dinamig.cat/events/garrotxa-territori-socialment-responsable/