28.4.18

5a Setmana dels Horaris (de l'11 al 18 de juny)

De l'11 al 15 de juny se celebra la 5a Setmana dels Horaris. Ens proposem fomentar el diàleg, la conversa i la reflexió amb l’objectiu de generar un consens ampli social i polític que permeti presentar estratègies concretes de transformació reals al Parlament, al Govern de la Generalitat, així com a les ciutats i pobles de Catalunya.


L’edició d’enguany de la Setmana dels Horaris té una especial rellevància després de la signatura del Pacte per a la Reforma Horària el passat juliol i en la qual la vostra organització va participar activament. Un altre aspecte dona un caràcter excepcional a la celebració d’aquest any de la Setmana dels Horaris: la posada en marxa des de fa mesos de l'Objectiu 2025. L’Objectiu 2025 ens ha de portar en els propers anys a equiparar una sèrie d'indicadors amb la mitjana europea, allà on sigui possible.

És per això que des de Reforma Horària convidem les entitats i organitzacions que heu estat signatàries del Pacte a què us animeu a organizar alguna acció (diàlegs, tallers, taules rodones, proves pilot, petites accions de comunicació...) per difondre els beneficis de la seva implementació.

Escriviu-nos a info@reformahoraria.cat i proposeu un acte, us ajudarem a organitzar-lo i a fer-ne difusió.