18.2.16

S’atorga el Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

L’Ajuntament de Barcelona atorga el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps el proper dimecres 24 de febrer a les 17.30h al Saló de Cent de l’Ajuntament.

El Premi, que arriba a la seva 4a edició, atorga tres guardons a diferents modalitats d'empreses -petites, mitjanes i grans- a més d'una menció especial del jurat a una de les empreses de la Xarxa NUST que aquest any celebra el seu 10è aniversari. Reconèixer públicament les millors iniciatives i bones pràctiques en l'ús del temps al món laboral és un dels principals objectius del premi que en passades edicions ha guardonat a 11 empreses.

Enguany el jurat, que està format per representants del món acadèmic, empresarial, organitzacions laborals, tercer sector i noves economies, ha valorat especialment projectes que impulsen la coresponsabilitat i la igualtat en la conciliació laboral, i l'equilibri entre el treball remunerat i el temps dedicat a les cures.

L’acte s'organitzarà en forma de diàleg en el qual participaran representants de GAES i SGS Tecnos, empreses guardonades en edicions anteriors del premi. Conduit per Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i directora d'Empowerment HUB, el debat s'articularà entorn a les bones pràctiques i les dificultats i guanys de la implantació de mesures de conciliació a les empreses.