13.2.16

‘Economia i empresa’ entrevista Josep Maria Canyelles sobre RSE aquest proper dimarts 16 de febrer a Penedès TV

  • El programa ‘Economia i empresa’ entrevista Josep Maria Canyelles per parlar de Responsabilitat Social de les Empreses, amb especial focus en les pimes.
  • Aquest proper dimarts 16, el programa de Penedès TV parlarà sobre RSE i també es fa un reportatge de l'empresa Sandhar.
Dimarts 16 a les 14h30 s'emetrà l'entrevista per Penedès TV (www.rtvvilafranca.cat/) i també es podrà veure el programa a les 18h30 i a les 22h30. A final de setmana ja estarà disponible al web en el següent enllaç

Anna Vallhonesta, presentadora d'"Economia i empresa" (Penedès TV) anuncia l'entrevista a Josep Maria Canyelles sobre Responsabilitat Social de les Pimes en el proper programa:




‘Economia i empresa’ és un programa de Penedès TV iniciat l’any 2008 amb el suport de l’ADEPG (Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf).

La voluntat del programa és acostar a l’espectador el món de l’empresa des d’un punt de vista encoratjador i planer, a partir de reportatges i entrevistes sobre iniciatives del territori que tiren endavant amb èxit.

‘Economia i empresa’ també compta amb una versió radiofònica: un espai quinzenal de mitja hora de durada dins del magazín ‘Penedès gamma extra’. S’emet els dijous a partir de les 10:00 h i compta amb la participació d’empresaris i empresàries del Penedès que comparteixen amb els oients les seves experiències.