23.2.16

Entrevista a Josep Maria Canyelles sobre RSE en el programa ‘Economia i empresa’ de Penedès TV amb la col·laboració de l'ADEPG

  • El programa ‘Economia i empresa’ ha entrevistat Josep Maria Canyelles per parlar de Responsabilitat Social de les Empreses, amb especial focus en les pimes.
  • El programa de Penedès TV i l'ADEPG també inclou un reportatge de l'empresa Sandhar.
Anna Vallhonesta, presentadora d'"Economia i empresa" (Penedès TV) fa una entrevista a Josep Maria Canyelles sobre Responsabilitat Social de les Pimes.


L'entrevista a Josep Maria Canyelles es presenta en dues parts que van del minut 7,23 a 13,30 i del 19,45 al 23,30.

‘Economia i empresa’ és un programa de Penedès TV iniciat l’any 2008 amb el suport de l’ADEPG (Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf).

La voluntat del programa és acostar a l’espectador el món de l’empresa des d’un punt de vista encoratjador i planer, a partir de reportatges i entrevistes sobre iniciatives del territori que tiren endavant amb èxit.

‘Economia i empresa’ també compta amb una versió radiofònica: un espai quinzenal de mitja hora de durada dins del magazín ‘Penedès gamma extra’. S’emet els dijous a partir de les 10:00 h i compta amb la participació d’empresaris i empresàries del Penedès que comparteixen amb els oients les seves experiències.

0 comentaris: