4.5.07

Les 60 organitzacions més compromeses amb l’RSE parlen de Territoris Socialment Responsables en el primer seminari collaboratio

La Responsabilitat Social de les Empreses és un compromís lloable però que pot perdre empenta si no s’articula dins una societat que la reconegui i si no forma part també de l’agenda del conjunt de les organitzacions, incloent-hi les pimes, el sector públic o el sector social.

Per això, a mesura que les pràctiques d’RSE es van desenvolupant, van guanyant visibilitat i credibilitat, i es van integrant en els models estratègics de les empreses, es comença a parlar de la necessitat de fomentar Territoris Socialment Responsables.

Però en el rerefons no solament s’hi percep una manera de donar una rellevància més gran a aquest enfocament de gestió, sinó que s’obre l’oportunitat de situar la Responsabilitat Social en una posició molt més central i vinculada al debat sobre el model de societat.

El potencial és enorme i avui dia, en el marc de l’RSE, observem un cert solapament interessantíssim entre les agendes social i empresarial. Certes estratègies del món dels negocis i certs objectius vinculats als drets humans, a la cohesió social i enfortiment de la comunitat, avui poden fer camí plegats...

Continuar llegint article
Veure newsletter
Veure informació Europa Press