7.2.22

Memòria Responsabilitat Social i Llengua

Memòria de la tasca que Josep Maria Canyelles ha portat a terme en matèria de Responsabilitat Social i gestió lingüística, des de Responsabilitat Global, Vector5 o Respon.cat, i tant de recerca, divulgació, activisme, docència, i diàleg amb grups d’interès:

Iniciatives
  • Respon.cat posa en marxa un Grup de Treball sobre Responsabilitat Social i llengua, que actualment està donant forma a una Guia.
  • Microvídeos sobre l'origen etimològic de mots en català relacionats amb els ODS i l'RSC: #motsresponsables.
  • Amb motiu de l’Any Internacional de les Llengües i de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural, Responsabilitat Global va començar a treballar per la incorporació dels aspectes lingüístics dins la materialitat de la Responsabilitat Social. butlletí en català
  • Canal sobre RSE i Llengua dins Responsabilitat Global. 
Publicacions, estudis i treballs de camp:

 

 Vídeos sobre RSE i llengua: 
  Ponències sobre RSE i llengua:
Articles sobre RSE i llengua: 
    Format electrònic (alguns articles i reflexions):

    Cursos RSE i llengua: 
    • Professor del Màster d'Ensenyament de Català per a l'Acolliment Lingüístic, del Departament de Filologia Catalana i la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB i del Consorci per a la Normalització Lingüística.
    • Diversos cursos sobre RSE i llengua, organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística (2010: Lleida i Barcelona; 2011: Lleida; Barcelona i Girona)
    • Curs "La gestió lingüística en el marc de la responsabilitat social de les empreses i de les entitats", organitzat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística. Dues edicions (Barcelona i Lleida)
    • Curs sobre RSE i llengua, organitzat per l'Escola d'Administració Pública de les Illes Balears (presencialment a Palma i per videoconferència a les altres illes). notícia
    • Curs RSE per a l’alta direcció de PIMES catalanes, dins programa RSE.PIME (Dept.Treball i Cambres de Comerç) 
    • Els continguts d’RSE i llengua s’han integrat en tota la formació que portem a terme en matèria d’RSE. La formació que portem a terme es pot veure a les pàgs 11-12 de la memòria 
    Com a compromisos propis, dins la gestió de la nostra Responsabilitat Social disposem de: 
    Finalment, la nostra acció en aquesta matèria es visualitza en els cercadors d’internet: cerqueu "responsabilitat social de les empreses" llengua al Google.

    Nota: adreça escurçada d'aquesta entrada: http://dom.cat/8z

    1 comentaris:

    Unknown ha dit...

    Gracias por compartir la información de Securitas Direct Responde.
    Opiniones y valoraciones de Securitasdirect