Organitzada per l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA) i l’Ajuntament de Vic, es va celebrar la 13a edició de Lactium, un esdeveniment de compromís amb les formatgeries catalanes, la qualitat i la innovació, la biodiversitat i la producció agroalimentària artesana i de proximitat.
Lactium està format per la Mostra, el Concurs de formatges artesans de Catalunya, l'Aula del Formatge i la Jornada Tècnica. Sota el títol “Formatgeries i sostenibilitat, reptes i oportunitats” la sessió va mostrar xerrades, experiències i eines entorn a la sostenibilitat i algunes de les seves dimensions més importants.
ACREFA és l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, un col·lectiu que reuneix a 78 formatgeries artesanes de tot el territori català. L'esdeveniment disposa del suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Podeu veure l'enregistrament complet o bé anar directament a la ponència que us interessi:
Accés a les presentacions
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada