26.8.15

Per què sóc candidat pel sí? Les meves 10 raons per ser candidat


Tal com vaig explicar fa uns dies, sóc el candidat 7956 a la llista de Junts pel Sí. Junts pel Sí no és un partit sinó una enorme il·lusió col·lectiva, una necessitat de regeneració democràtica i un anhel de llibertat. Hi ha partits i hi ha candidats però la candidatura és molt més que això, és senzillament un SÍ a iniciar el gran procés de canvi que necessita aquest país.

La societat catalana ha pres consciència que després de 300 anys segueix existint i Espanya no l'ha pogut redimir però alhora Catalunya tampoc té capacitat per a canviar Espanya ni per a garantir la seva supervivència com a nació ni el desenvolupament econòmic i social a què la seva societat aspira.

Per això, el projecte del SÍ va més enllà de les 135 persones que formen part de la candidatura. És un projecte transversal de tots, del qual també aquells que no hi són en sortiran enormement beneficiats perquè en el futur no perdran res i guanyaran molt, guanyaran un país més democràtic i una societat més cohesionada. Per això, es necessita la màxima implicació de tothom per aconseguir una majoria suficient que ens permeti guanyar les eleccions del 27 de setembre i poder crear la República catalana.

Per simbolitzar aquesta força, s'ha convidat que els ciutadans que vulguin també es puguin fer candidats de Junts pel Sí. La idea inicial era ser més de 13.500 persones, 100 per cadascún dels 135 diputats al Parlament. Ara ja hem superat els 50.000 i aspirem a doblar aquesta xifra per arribar a ser la candidatura més àmplia que s'hagi presentat mai a Europa, una mostra de la il·lusió que ens mou per un anhel col·lectiu de llibertat. Ens cal aire per respirar! Volem fer un país positiu, creatiu, responsable.

Jo sóc el candidat 7956 d'aquesta llista simbòlica formada per ciutadans que hi donen suport. Així es visualitza que aquesta no és la llista de Romeva, Forcadell, Casals, Mas, Junqueras o Guardiola. No és la llista de ningú, és la llista de tots els que volem fer un país millor, més just i digne.

Per què sóc candidat pel sí? Les meves 10 raons per ser candidat

1. Perquè és una GRAN OPORTUNITAT. Mai hem arribat tan lluny. Mai hem estat tan a prop d’aconseguir-ho.

2. I ho fem tots JUNTS tot i ser gent ben diferent. Aquesta és la manera de fer-ho bé.

3. L’objectiu és clar: una VIDA MILLOR per a tothom.

4. Necessitem les EINES d’un Estat per a fer les polítiques socials que ens mereixem.

5. Perquè volem fer el REFERÈNDUM que no ens han deixat fer.

6. Anirem a Europa i al món amb una GRAN FORÇA DEMOCRÀTICA.

7. Ara hem de GUANYAR PER NO TORNAR ENRERE.

8. Perquè ja vaig ser a la VIA CATALANA, a la V i vaig votar el 9N.

 9. Perquè exercir el DRET A DECIDIR és l’ÚNIC CANVI POSSIBLE.

10. Tenim grans REPTES col·lectius. Com a societat CONSCIENT hem de governar-nos amb RESPONSABILITAT per a aportar el millor a les persones i al món.