7.12.13

1a trobada de la Societat Internacional de Conflictologia

El proper 14 de desembre a les 10.30 hores del matí i fins les 18.30 hores, es realitzarà la 1a trobada de la Societat Internacional de Conflictologia (D’ara endavant SIC).

Aquest societat inicialment formada per exalumnes dels Masters i Postgraus en Conflictologia de la UOC té l’objectiu de promoure i difondre la conflictologia, però sobretot l’ofici i professió dels conflictòlegs i conflictòlogues.

Vist que és un projecte molt engrescador i que pretén potenciar els professionals de conflictologia en general i amb el màxim d’amplitud i de mires, s’ha decidit obrir la participació en la Societat com a membres a altres persones formades o en període de formació en la Resolució de Conflictes d’altres universitats, com és el vostre cas.

En la trobada del proper 14 de desembre es farà una presentació de la SIC, de les diferents vies de treball i projectes i de l’Anuari de Conflictologia 2013.

Aquest anuari recull en les seves pàgines les dades de persones, governs, entitats i centres de recerca, universitats i revistes que desenvolupen projectes, serveis i intervencions en Resolució, gestió, transformació, mediació, prevenció en conflictes. El seu objectiu? Donar a conèixer aquest persones i institucions i posarà disposició aquesta informació als ciutadans i organitzacions que es troben en conflictes i que necessiten ajuda i orientació professional.

D’entrada, aquest anuari contempla la informació i dades bàsiques que un equip de persones recollit. Per a properes edicions apareixeran els membres que formen i formin part del SIC.

Durant la trobada, hi ha previst el dinar per a tots els assistents.

Dades per si esteu interessats a assistir-hi:

Dissabte 14 de desembre de 10.30 a 18.30 hores a la Seu de la UOC, Avinguda del Tibidabo, 39-43.

* Si tens previst accedir amb cotxe, la UOC disposa de pàrquing gratuït davant de l'edifici.
** Si vens amb transport públic, l'edifici és a 10 minuts de l'estació de Ferrocarrils Catalans.

#PER PODER ASSISTIR ÉS IMPRESCINDIBLE OMPLIR I ENVIAR EL FORMULARI QUE ES TROBA A L'ENLLAÇ:

http://es.amiando.com/cooperacio.html

PROGRAMA:

Trobada de la Societat Internacional de Conflictologia
10.00 hores: Benvinguda, recepció i esmorzar
11.00 hores: Presentació de la Societat Internacional de Conflictologia (SIC)
12.00 hores: Presentació de l’Anuari de Conflictologia 2013
13.00 hores: Presentació dels membres de la SIC
14.00 hores: Dinar a la UOC (els assistents estan convidats a dinar)
15.30 hores: El joc com a recurs quotidià i estratègic per a la Resolució de Conflictes. A càrrec d’Oriol Ripoll, especialista en jocs de Jocsalsegon
17:00 hores: Punt de partida del joc cooperatiu on-line dels membres de la SIC (es jugarà amb els membres que estiguin a la sala i aquells que es connectin al campus de la UOC).