23.2.08

Els governs han de facilitar el desenvolupament de les empreses socials, segons l’empresari social Cristóbal Colón

(en castellano inmediatamente después)

Barcelona, 21 de febrer de 2007

Cristóbal Colón, president de La Fageda, ha manifestat la necessitat que els governs facilitin el desenvolupament de les empreses socials.

Colón, que ha estat l’empresari invitat en el curs d’RSE de la Universitat Oberta de Catalunya, va manifestar ahir dimarts que considera “escandalós que des del 1982 –data en què es van crear els Centres Especials de Treball- l’ajuda que dóna l’Estat per lloc de treball creat per a persones amb discapacitat hagi quedat congelada a 12.000 euros, el mateix import que vint-i-sis anys enrere, en aquell moment 2 milions de pessetes…" Colón s’ha preguntat “d’on trauran el capital necessari per a iniciar qualsevol negoci? Aquesta figura administrativa d’empresa protegida només pot aspirar a ser una pobra caricatura de l’empresa moderna”.

Amb gran preocupació per aquesta situació d’estancament, s’ha posicionat a favor de revisar de dalt a baix les polítiques públiques pel que fa a la integració laboral de les persones amb malaltia mental o amb discapacitat psíquica.

Llegir tota la nota de premsa

Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS