15.12.23

Activitat duta a terme al Camp de Tarragona

Presentem un recull de l'activitat duta a terme a les comarques del Camp de Tarragona: Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, el Priorat i la Conca de Barberà.

Estan presentades per ordre cronològic amb les més recents al davant. Podeu clicar el títol per accedir a més informació 

14.12.2023 Canyelles intervé sobre el propòsit empresarial a l'acte de Vallsgenera de reconeixement d’una vuitantena d’empreses

La xerrada de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat i consultor a Vector5, ha versat sobre la sostenibilitat a les empreses en el nou context de negoci. L'expert ha destacat l'oportunitat que suposa per a moltes empreses aquest canvi de paradigma si el saben aprofitar i fer un canvi de model. Canyelles s'ha dirigit especialment a les pimes exhortant-les a alinear en un sentit més estratègic els valors personals i els empresarials posant en valor el sentit de compromís i autenticitat de moltes empreses familiars.  

 

17.03.2016 Josep Maria Canyelles intervé a l'Assemblea d'ACEBA per presentar Respon.cat. La trobada de totes les EBA ha tingut lloc al restaurant Cal Ganxo, Masmolets, Valls.
 


16.6.2011 Jornada de presentació del programa irene't. Xerrada "Organitzacions per un Territori Socialment Responsable", a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i organitzacions. La conferència tractarà aspectes com el desenvolupament de la responsabilitat social de les empreses que ha comportat que també les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que facilita tenir en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.

18.04.2008 i 16.05.2008 Trobada empreses Alt Camp convocades per la Fundació GINAC. Ha tingut lloc a Valls les trobada empresarial on Josep Maria Canyelles ha intervingut sobre RSC en el marc del Pacte de Santes Creus i l'aposta estratègica de la Inserció Laboral. GINAC forma part del grup de la Fundació Santa Teresa del Vendrell.


04-04-2017 Sessió de tancament del Programa RSE.Pime. La darrera sessió del programa organitzat per Respon.cat ha tingut lloc a la seu de la Cooperativa de Falset, amb motiu de la seva participació al programa. Josep Maria, coordinador de l'associació empresarial, també ha elaborat l'acompanyament i la fitxa de bones pràctiques la Cooperativa. 


17.2.17 RSE a la Facultat d'Economia i Empresa de Reus de la Universitat Rovira i Virgili. A Reus, amb la professora Dolors Setó, la sessions de dues hores es va desenvolupar davant setanta alumnes i va servir per a iniciar el bloc sobre la Responsabilitat Social Corporativa dins l'assignatura de Ciutadania, que inclou un seguit de continguts d'interès per als alumnes de 4t d'ADE com ara l'RSE, la innovació o l'emprenedoria.
8.7.12 Tornen les formacions en RSO. La Federació Catalana de Voluntariat Social reprèn les formacions en RSO a tot Catalunya, a càrrec de Josep Maria Canyelles i Enric Madrigal. La regidora de l'Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, inaugura la jornada «Escenari 2013: canviem o ens canvien?», organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), aquest dimarts 10 de juliol a les 10:00h a la sala d'actes de l'antic hospital Sant Joan de Reus.

31.3.11 Jornada Agenda 2020 i els nous reptes per a sortir de la crisi. L'Ajuntament de Tarragona fa una acció formativa interna sobre l'Agenda 2020 i els nous reptes per a sortir de la crisi. Josep Maria Canyelles hi fa una conferència sobre "Creixement integrador: La responsabilitat social a l'àmbit local, territoris socialment responsables". L’Ajuntament de Tarragona, amb aquest tercer curs dirigit a càrrecs electes i treballadors de les diferents àrees de l’ajuntament, vol aprofundir en el paper actiu dels ens locals com a transmissors de polítiques i valors europeus, explicant les línies bàsiques de l'agenda EUROPA 2020 i les seves implicacions pel món local en base a la governança multinivell.25.3.11 RSE a la Universitat Rovira i Virgili. Ahir vaig tenir l'oportunitat de fer una col·laboració dins l'assignatura d'Ètica i RSE a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili, al Campus de Reus. La professora de l'assignatura és la Dolors Setó, experta en RSE i membre de la Comissió d'RS de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID).22.12.10 El 2n Congrés CONVIT fa una crida a la presentació d'experiències. Josep Maria Canyelles (Responsabilitat Global) intervindrà en l'àmbit de Llengua i empresa

07.10.10 Jornada a Reus sobre com implantar la Responsabilitat Social Empresarial en el medi rural. Ponència “Pimes i Responsabilitat Social. Fer empresa escoltant la societat”, a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en RSE i promotor de Responsabilitat Global. Foto: El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, en l'obertura de la jornada sobre RSE amb el ponent, Josep Maria Canyelles. El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.


10 de juny 2010. Falset. Consorci Leader Priorat-Baix Camp. Jornada d'RSE al Priorat

 


8.12.09 Taller: l'RSE, un valor tangible per a l'economia social. L’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona organitza el taller Responsabilitat social Corporativa a les Cooperatives, amb la finalitat de promoure i sensibilitzar la seva aplicació en les empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La primera part del taller: “La Responsabilitat Social com a factor estràtegic de les empreses i dels territoris”. Josep Maria Canyelles. Promotor de Responsabilitat Global.

 

1.12.09 Jornada d'RSE a Reus. Cicle de jornades per al desenvolupament econòmic i la cohesió social
LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: UN BENEFICI. Sala d’actes del Centre de Lectura de Reus, organitzat per Fundació IMFE Mas Carandell. El taller 1 serà: COM APLICAR LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA A LES EMPRESES. Sr. Josep M. Canyelles i Pastó. Promotor de Responsabilitat Global.

 

2008 Acompanyament a pimes del Camp de Tarragona i elaboració de fitxes de bones pràctiques per encàrrec de la Fundació Pimec.

 


13.11.01 Jornades comarcals d'Associacionisme i Voluntariat 2001

El món associatiu i de voluntariat té davant seu un seguit d'oportunitats i reptes molt importants, que han de permetre que el creixement experimentat en els darrers anys es consolidi tot guanyant un major protagonisme social.

La societat és cada cop més coneixedora de la importància del teixit associatiu i dels valors de civisme que aporta. La commemoració d'aquest Any Internacional del Voluntariat ha de ser aprofitada per promoure aquesta realitat i per projectar-la cap al futur, ja que, com més avançada és una societat, com és el cas de Catalunya, més necessita una societat civil forta i unes estructures de participació de les persones que reforcin els valors i la cohesió social. Amb aquestes jornades comarcals pretenem obrir el debat a tot el territori, en el marc d'un procés de treball fins al 2003, tot garantint que tota la diversitat associativa de Catalunya hi aporti la seva visió.

 

Vídeos [motsresponsables]: