28.12.23

Canyelles intervé sobre el propòsit empresarial a l'acte de Vallsgenera de reconeixement d’una vuitantena d’empreses

  • La xerrada de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat i consultor a Vector5, ha versat sobre la sostenibilitat a les empreses en el nou context de negoci.
  • L'expert ha destacat l'oportunitat que suposa per a moltes empreses aquest canvi de paradigma si el saben aprofitar i fer un canvi de model.
  • Canyelles s'ha dirigit especialment a les pimes exhortant-les a alinear en un sentit més estratègic els valors personals i els empresarials posant en valor el sentit de compromís i autenticitat de moltes empreses familiars. 

80 empreses participen en l'acte de reconeixement que els feia Vallsgenera pel suport a les polítiques actives que impulsa l'institut. L'acte s'ha celebrat al Museu Casteller aquest dijous 14 de desembre. El gran nombre d'empresaris assistents ha pogut escoltar la ponència "Conduir les empreses cap al propòsit i la sostenibilitat", de Josep Maria Canyelles, promotor de la Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions, i dels Territoris Socialment Responsables.

El perfil de les empreses a les quals s’ha donat aquest reconeixement és variat, hi ha restauració, comerç, industrials..., una representació del teixit econòmic i social del territori. En total hi han assistit unes 80 empreses que han col·laborat amb Vallsgenera els anys 2022-2023.


“Treballant junts el que fem és fer promoció econòmica i social de Valls i de la comarca”, ha declarat Rosa M. Rovira, regidora d’Ocupació i presidenta de Vallsgenera.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Farré, que ha donat la benvinguda fent-se ressò de les bones xifres d’inserció laboral de l’Institut municipal, i ha anunciat que no es quedaria a l’acte perquè avui es constitueix la mesa de l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona.


Després Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i organitzacions, ha ofert la xerrada “Conduir les empreses cap al propòsit i la sostenibilitat”. Finalment s’han lliurat uns diplomes a les diferents empreses i s’ha servit un càtering.

El càtering de l’acte l’han preparat els alumnes del PFI de Cuina de Vallsgenera. Rovira ha recalcat el model d’èxit del PFI, que té un index del 90% d’inserció laboral. Vallsgenera ofereix serveis a les empreses d’intermediació, gestió d’ofertes, borsa de treball, etc. També hi ha el servei d’emprenedoria, un viver d’empreses i també formació, orientació i inserció laboral. En aquest sentit, Rovira ha exposat: “Volem ser un referent a la comarca com a punt d’empresa i també per a les persones com a punt de col·locació”.

Font: 

https://www.vallsgenera.cat/inici/noticies/acte-de-reconeixement-a-les-empreses-pel-suport-a-les-politiques-actives-d-ocupacio-de-vallsgenera

https://valls.radiociutat.com/2023/12/14/vallsgenera-reconeix-el-paper-de-vuitanta-empreses-collaboradores/

https://www.elvallenc.cat/noticia/54664/vallsgenera-fa-un-reconeixement-a-prop-duna-vuitantena-dempreses-collaboradores

Notícia prèvia: Avui a Valls: "Conduir les empreses cap al propòsit i la sostenibilitat", a càrrec de Josep Maria Canyelles