30.10.14

[VÍDEO] Audiovisual: Diàleg UOC sobre lideratge responsable entre empreses de Respon.cat





En el format per als alumnes, es pot visualitzar segons menú
En el format per als alumnes, es pot visualitzar segons menú
Es tracta d’un magnífic material audiovisual, de 50 minuts, que els participants del Màster podran visualitzar segons menú, de manera que podran seleccionar les diferents intervencions o accedir a altres continguts. Tota una aposta de la UOC per desenvolupar tècniques avançades per als seus cursos de més interès.




Han intervingut en aquest material de Diàlegs UOC, Josep Santacreu, conseller delegat de DKV, Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor, Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda, i Josep Maria Canyelles, expert en RSE. El periodista Toni Aira ha fet la presentació i moderació.

Tal com ja vam informar, la Universitat Oberta de Catalunya ha llançat el primer màster oficial que es fa a Catalunya sobre RSC. S’ha començat a fer en català i es preveu que a la propera convocatòria es pugui iniciar també en castellà, aprofitant que el fet de ser online permet arribar al públic català, espanyol i llatinoamericà.





Els protagistes del material audiovisual: Canyelles, Aira, Lavado, Mullor, Lloreda i Santacreu
Els protagonistes del material audiovisual: Canyelles, Aira, Lavado, Mullor, Lloreda i Santacreu

Posteriorment a l’enregistrament dels Diàlegs, es van fer sengles entrevistes a José Antonio Lavado i Josep Maria Canyelles, en tant que dos dels autors dels materials del Màster alhora que consultors d’aquesta primera edició.